Laatste reacties

  Niall James Horan (Mullingar, 13 september 1993) is een Iers zanger die voornamelijk bekend is als zanger van de boyband One Direction. Daarnaast scoorde hij ook solo hits met This Town en Slow Hands. Op zestienjarige leeftijd nam Niall Horan deel aan The X factor en zong hij het nummer So Sick en ging hij door naar de volgende ronde. In de bootcamp faalde hij, maar op suggestie van jurylid Nicole Scherzinger vormde hij samen met Zayn Malik, Harry Styles, Liam Payne en Louis Tomlinson de boyband One Direction. Uiteindelijk eindigde One Direction als derde tijdens die editie van The X Factor. Kort daarop tekende de band een platencontract bij Syco. In de jaren die volgde was de band zeer succesvol met diverse albums. In september 2016 tekende Niall Horan een contract bij Captitol records voor het uitbrengen van een solo-album. Zijn debuutsingle ‘This town’ kwam vervolgens op 29 september 2016 uit en werd een hit in diverse landen. Op 4 mei 2017 bracht Horan weer een nieuwe single uit, genaamd 'Slow Hands'. Zijn derde single, ‘Too much to ask’ is de ‘Hit-track van de Week’.

  Reacties

  Racoon kondigt een nieuw album aan! Op 6 oktober verschijnt “Look Ahead And See The Distance”. Een persoonlijke plaat, aldus frontman Bart van der Weide, die vorig jaar zijn zus Anne verloor aan kanker: ”In aanloop naar zo’n album kom je van alles tegen in je leven. Leuke dingen, maar vooral ook minder leuke dingen. Naarmate je ouder wordt steeds minder leuke dingen, kan ik je vertellen. Mensen om je heen worden ook ouder en sommigen worden ziek. Dus er zit ook een beetje pijn en ellende in deze plaat”. Eerste single van dit album wordt ‘Almost made it’, dit is ook de ‘Hit-track van de Week’.

  Reacties

  De Amerikaanse countryzanger Blake Shelton wordt in 1976 in Oklahoma geboren, maar verhuist in 1994 naar Nashville om zich te richten op zijn muzikale loopbaan. Het eerste grote succes komt in 2001 met de hit "Austin", waarna hits als "Some Beach," "Home," "She Wouldn't Be Gone" en "Sure Be Cool If You Did" en diverse gouden platen volgen. Als hij in 2011 plaatsneemt in de jury van de televisietalentenjacht The Voice wordt hij een bekende televisiepersoonlijkheid. De single ‘I’ll name the dogs’ is de ‘Hit-track van de Week’.

  Reacties

  Jacqueline Govaert (Kaatsheuvel, 20 april 1982) is een Nederlandse zangeres die bekend werd als frontvrouw van de pop/rockband Krezip.  Zoals meer muzikanten begon Jacqueline op de blokfluit. Ze wilde vervolgens viool leren spelen. Dat vonden haar ouders geen goed idee: "Ga piano leren, daar kun je bij zingen." Govaert hoorde bij de eerste lichting studenten van de Rockacademie te Tilburg. Ze was al vroeg bezig met muziek, op de middelbare school (muzische afdeling Koning Willem ll College Tilburg) zat ze in de in 1997 opgerichte band Krezip. Ze was het boegbeeld van de band, ze schreef de liedjes, zong en speelde piano. Op 27 juni 2009 gaf de band zijn laatste concert. Jacqueline Govaert heeft begin september haar derde solo-album aangekondigd. De plaat Lighthearted Years verschijnt op 20 oktober en is de opvolger van Songs To Soothe uit 2014. De single ‘Back of my hand’ is de ‘Hit-track van de Week’.

  Reacties

  Net als goede wijn hebben sommige artiesten soms even de tijd nodig om te rijpen. Jamie Lawson (december 1975) is een Brits singer-songwriter het begin van zijn carrière zet Lawson zijn muziek op mp3.com. Zijn muziek deed behalve in zijn thuisland Ierland zo goed als niets. Nadat hij een contract tekende bij de platenfirma van Ed Sheeran bracht hij in 2015 de single ‘Wasn’t expecting that’ opnieuw uit. Dit keer met groot succes, het werd een wereldhit. Het goede nieuws: Jamie Lawson grossiert in dit soort zwoele liefdesliedjes, waarbij hij niet meer nodig heeft dan een akoestische gitaar en zijn zalvende stem. De single ‘Miracle of love’ is de ‘Hit-track van de Week’.

  Reacties

  We kennen hem voornamelijk als lid van de Britse boyband Blue, maar Simon Webbe wist op solo-gebied ook aardig succes te boeken. Zo behaalde zijn single ‘No worries in 2006 de tweede plaats in de Nederlandse Top 40. De laatste paar jaren hield Webbe zich voornamelijk bezig met acteerklussen, maar nu is hij weer klaar voor de muziek en brengt op 25 augustus dan ook zijn derde soloalbum Smile uit. Het nummer ‘Nothing without you’ is de eerste single en het is de ‘Hit-track van de Week’.

  Reacties

  De carrière van Brett Young is pas een paar jaar echt op stoom, maar hij heeft weer een mijlpaal bereikt: met zijn single ‘In case you didn’t know’ is de eerste platina single een feit. Het levert hem tegelijkertijd nog een andere mooie en veelzeggende primeur op. Volgens de RIAA (muziekindustrie) zijn er nu meer dan een miljoen exemplaren ‘over de toonbank gegaan’. Hoe groot deze prestatie is, blijkt wel uit het feit dat hij daarmee de eerste country artiest is die een in 2017 gereleasde single voorbij de grens van 1 miljoen verkochte exemplaren ziet schieten. Een primeur! De single ‘Like I loved you’ is de ‘Hit-track van de Week’.

  Reacties

  Als lid van de Ierse boyband Westlife mocht Shane Filan jarenlang genieten van weergaloos succes. Na het uiteen vallen van de groep in 2012 startte hij een solocarrière en bracht twee albums uit die in Ierland de Top 3 behaalden. Op 25 augustus verschijnt Filan’s derde plaat ‘Love Always’ waarvan het nummer ‘Unbreakable’ de eerste single is. Deze single is de ‘Hit-track van de Week’.

  Reacties

  In 1992 ontstaat in Zeeland een nieuwe band, Bløf, die in eigen beheer een eerste album uitbrengt, Naakt Onder De Hemel (1995). In 1997 verschijnt het tweede album, Helder, wat voor de grote doorbraak van de groep zou zorgen. In 1998 is Liefs Uit Londen de eerste hit in de Top 40.  In mei 2017 verscheen het twaalfde studioalbum van Bløf, ‘AAN’. De single ‘Over de dam’ is de ‘Hit-track van de week’.

  Reacties

  Maan de Steenwinkel (Bergen, 10 februari 1997), kortweg Maan, is een Nederlands zangeres die in 2016 het zesde seizoen van The voice of Holland won. Ze doorliep het Murmellius Gymnasium in Alkmaar. In 2015 was ze deelnemer aan The voice of Holland. Op 29 januari 2016 won Maan de finale. De single Perfect World, geproduceerd door Hardwell, kwam op 13 februari binnen in de Top 40. Op 1 april 2016 ontving Maan een gouden plaat voor die single uit handen van DJ Hardwell. Ook is ze één van de artiesten die deelneemt aan het tiende seizoen van het televisieprogramma Beste Zangers dat vanaf mei 2017 wordt uitgezonden door de AVROTROS. De single ‘They don’t play our lovesong anymore’ is de ‘Hit-track van de Week’.

  Reacties